SSL Certificaat

Met een SSL certificaat verzeker jij veilige brouwsen op jouw website. Google beloont website die beveiligd zijn. Je krijgt voorang mij de ranking van jouw website.

Een SSL Certificaat

De secure socket layer of SSL is een bestand met een beveiligde sleutel dat gekoppeld moet worden aan jouw website. De certificaat zorgt ervoor dat jouw gegevens veilig ingevoerd kunnen worden op jouw website. De tussenkomst van externe systemen die de gegevens willen onderscheppen wordt aanzienlijk beperkt. Je kan het terugvinden in het adresbalkje van de internetbrowser waar je de URL link van jouw website kan invullen. Als er een slotje achter jouw website staat, betekend dit dat jouw website beveiligd is.

De meest voorkomende vragenvoor SSL Certificaat

Heb ik het nodig?

Het hebben van aan SSL certificaat heeft drie belangrijke voordelen beveiliging, vertrouwen en Google ranking. Je bent beveiligd tegen hackers die misbruik maken van de gegevens van jouw klanten. Door de beveilig straal je vertrouwen uit. Daarnaast heeft Google aangekondigd dat beveiligde website voorrang krijgen bij de ranking.

Hoe vraag ik het aan?

De eigenaar van de website of domeinnaam moet de SSL certificaat aanvragen. Het aanvragen verloopt via webhostingprovider. De meeste webhostingproviders hebben het als extra dienst opgenomen in hun hostingpakketten. Daarnaast kan het ook aangevraagd worden bij onafhankelijke SSL providers. In dit geval moet je vaak zelf de certificaat installeren.  

Wat zijn de kosten ?

De kosten zijn laag, omdat een SSL certificaat geautomatiseerde dienst is. Voor elke website is de implementatie van de certificaat hetzelfde, daarom zijn de kosten op jaarbasis zeer laag. Voor mensen die met weinig ervaring raden wij sterk aan om de certificaat via de webhosting

Sluit Menu
×